2053083.jpg

Rupesin tässä juuri muistelemaan miten aktiiviisesti oon joskus päivitelly. Nyt yritän ottaa itteäni niskasta kiinni ja päivitellä aktiivisemmin.

Muistelen nyt tässä.

Joskus aikojen alussa tein tavallisen Winx fani sivun. Sinne päivittelen kaikkia mutta se alkoi tuntua tylsältä. Sitten en enään jaksanut joten poistin tunnukset. (nimeä en vaan saa muistiin aargh jos joku muistaa ilmoittakoon jos haluaa).

 Sitten tylsyyteeni loin uuden blogin. Tätäkin päivittelin aktiivisesti alkuaikoina mutta enpä enään ole päivitellyt aktiivisesti. 

Puuttuu ideat miten päivitellä. Oisko se rakastamani valokuvaus? Jos viikonloppuna tai huomenna saisin kuvattua. Tai sitten parannan oikeinkirjoitustani kirjoittamalla. Piristyin AISHAn kommentista:päivitteletkö viellä tätä blogia? Kyllähän mä päivittelen aina kun muista. Kröhm huomattava laiskuus. Mutta nyt vanhaa kuvamateriiaalia.

2006465.jpgTuo kuva tuo muistoja. En sillon saannut merkattua kuvia niin että sään © jutun kuviin niin laitoin tollasen. :)

2005801.jpgJoskus noi oli mun ainuut bratzit. Onneksi oli näit vanhoijakin kuvia. Kuva ei oo hirveen vanha mut lisää bratzei on tullu.

1235292058_Kilpailu tecna.JPGSuunnittelin ton joskus johonkin kisaan. Enää ei oo intoo osallistuu. Oon niin huono. Piirrän käsin paremmin. Omasta mielestäni.

2039652.jpgTuo oli joskus ainut LPS minkä omistin. Ei ole enään.

 

☺Nukke☻